Monday, December 24, 2007

Να τα πούμε; (post no98)

Σας είχα αφήσει με την εντύπωση ότι δεν θα σχολιάσω τη βραδυνή μου έξοδο της Παρασκευής; Απατάσθε πλάνην οικτρά, φιλτάτοι επισκέπται! Πήγα στην εξέδρα την Παρασκευή το βράδυ και πέρασα υπέροχα με το κεφάτο πρόγραμμα που έχουν ετοιμασει ο Καλαντζόπουλος με τον Μαραβέγια, την Μποφίλιου και την Καρακώστα. Μια τσιρκολάνικη διάθεση σας περιμένει να σας παρασύρει σε κέφι μοναδικό. Προς μεγάλη μου χαρά δε χτες το βράδυ ανακάλυψα ότι ήδη ανέβηκαν τα πρώτα βιντεάκια στο γιου τιούμπ και αποφάσισα μέρα που είναι να δώσω μια εορταστική διάθεση κι εγώ με τη σειρά μου στη σελίδα!

Συγκεκριμένα, βρήκα νομίζω το πιο αληθινά απαστράπτον αστέρι για μια βραδυά Χριστουγέννων. Και επειδή έχω γράψει για την Μποφίλιου εδώ και καιρό και μάλιστα δυο φορές κιόλας ήδη και επειδή το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού αν γράψω και τρίτη, επέλεξα το πολλάκις εξαμαρτείν που είναι κι ανδρός παλαβού οπότε καλύτερα με εκφράζει! Χρόνια σας πολλά, όμορφα, ζεστά και ολόφωτα! Παλάβωσέ μας, Νατάσσα!

7 comments:

Σπύρος said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΜΕ ΑΓΑΠΗ..:)...

Πάντα με ποστάκια γεμάτα τέχνη και θέατρο :)

ΠΑΥΛΟΣ said...

Xρόνια Πολλά με ΧΑΡΑ!!!

roadartist said...

Είναι όντως πολύ καλή!! Θέλω και εγώ να πάω...........!!!! Καλά έκανες και το πόσταρες, κάτι τέτοια να τα μοιράζεσε μαζί μας!! Τα χρόνια μου πολλά τις καλύτερες ευχές μου .. για ό,τι επιθυμείς! :)

boutsoukas said...

Χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη! Όσο κοινότυπο και αν ακούγεται, πιστεύω ότι αυτά είναι τα συστατικά της ευτυχίας!!!

lo-li said...

Γειαααα:-) Ε αυτά τα σοκολατάκια(με μαστιχα από τα πάτρια εννοείται) στα φερα έτσι για την πρώτη φορά που έρχομαι στη γειτονιά σου!
Θέλω πάρα πολύ να πάω εκεί στην Χέδρα...είναι τρομεροί όλοι τους!


ΥΓ:Τρομερή η ατάκα του Πεσόα που έχει βάλει υπότιτλο...

Anonymous said...

Να τα πείς με τρίγωνο παρακαλώ...ένα δύο τρία

Τρίγωνα καλαντα...

Εύχομαι να πέρασες καλά !!!!!!

If...ιγένεια said...

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία και αγάπη!